overzicht e-learn

e-learnmask


E-learn geeft je de vrijheid 

om te leren in je eigen tempo

waar en wanneer je maar wilt

VCA wordt door veel opdrachtgevers geëist en VCA is een hulpmiddel om de werkplek veiliger en gezonder te maken. Wil een bedrijf VCA certificeren dan moeten de werknemers weten wat de veiligheids- en gezondheidsrisico’s zijn van hun werk.

De VCA opleiding behandelt onder meer de volgende onderwerpen: wetgeving, veiligheid, ongevallen, onveilige handelingen en onveilige situaties, branden, explosies, gevaarlijke stoffen, geluid, tillen, elektriciteit, gereedschappen, machines, hijsen, werken op hoogte, lassen, straling, besloten ruimtes, werkvergunningen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

De lesstof is met foto's geïllustreerd, na afloop van ieder hoofdstuk voldoende oefen vragen en tot slot een proefexamen.

E-learn basis vca incl examen voor medewerkers die werken bij of voor een VCA gecertificeerd bedrijf.

E-learn vca groen incl examen voor medewerkers die werken in de groen of grijssector.

E-learn vol vca incl examen voor leidinggevenden die werken bij of voor een VCA gecertificeerd bedrijf.

E-learn vil vcu incl examen voor intercedenten en leidinggevenden bij een uitzendbureau of een detacheringsbureau. 

Prevaris heeft nu ook e-learning ontwikkeld voor de opleiding Preventie medewerker. Leer de risico's op je werk herkennen, leer stap voor stap een RI&E opstellen. Toepasbaar van kantoorruimte tot productiebedrijf. Geschikt voor zowel de zzp-er als de arbo-coördinator. 

E-learn preventiemedewerker voor medewerkers die hun kennis over de preventiemedewerker willen vergroten, gevolgd door een examen on-line. Eventueel uit te breiden met hulp bij het opzetten van de RI&E en het Plan van Aanpak of uiteindelijk het toetsen van de RI&E door Prevaris.