e-learn vca groen incl examen

vca pasjemask
Iets voor mij? E-learn basisveiligheid vca groen is de e-learn variant van de basis vca groen opleiding. E-learn geeft je de vrijheid om te leren waar en wanneer je maar wilt. Kun je zelfstandig leren, dan is dit de ideale opleidingsvorm. 
Inhoud Het basis vca groen e-learn programma is ontwikkeld door docenten en (hogere) veiligheidskundigen en bestaat uit theorie met een duidelijke uitleg, voorbeelden, oefenvragen, oefenprogramma’s en proefexamens.

Het programma leidt je stap voor stap door de lesstof naar het examen. Het Basisveiligheid VCA Groen examen is gebaseerd op dezelfde oefenstof als die van Basisveiligheid VCA. Het verschil is dat het Basis VCA Groen examen maximaal 20 'groen gekleurde' vragen bevat die willekeurig over het examen verdeeld zijn. Geslaagde kandidaten krijgen hetzelfde diploma als kandidaten van een Basisveiligheid VCA examen.

Examenlocatie Leer thuis of op je werk en kies een examenlocatie bij je in de buurt.
Studietijd De benodigde studietijd is gemiddeld 7 uur.
Kosten € 170,- excl. btw inclusief e-learn programma, proefexamens, een ecabo erkend basisveiligheid vca examen, een officieel diploma en een pasje (pinpas formaat). Op een voorleesexamen geldt een toeslag € 25,- excl. btw.

Vraag met onderstaand invulformulier je e-learn basis vca groen programma aan en reserveer alvast een examendatum.

Zit jouw plaats en datum er niet bij, kies dan "andere data mogelijk" en bij plaats voor "31-12-2018", dan bellen we terug om de plaats en datum af te stemmen van het (voorlees)examen. Zelf bellen kan ook, met 036-5236452.

Alle examens zijn op een beeldscherm.

 
 
De velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht

Gegevens contactpersoon
[privacyverklaring]
Aanhef *     
Wilt u direct de deelnemergegevens doorgeven?
 
 
Beschikbare plaatsen met data
Kies 31-12-9999 als u een andere examenplaats wenst
31 december 9999
Inschrijving 1
E-learn basis vca groen incl. examen EUR 170,00
Aanhef:     
Stuur indien van toepassing het opleidingsmateriaal naar:
 
 
 Ik ga akkoord met de verkoop en leveringsvoorwaarden