e-learn preventiemedewerker

preventiemedewerker prevaris.nlmask

De opleiding preventiemedewerker online. Dit is de dag opleiding als e-learn (dezelfde inhoud als de opleiding preventiemedewerker | 1 dag).

Elk bedrijf moet ten minste één preventiemedewerker in dienst hebben die de maatregelen (gericht op de veiligheid en gezondheid binnen een bedrijf) kan uitvoeren. De preventiemedewerker kan een vaste medewerker zijn die deze functie ernaast doet. Bij kleine bedrijven mag ook de directeur als preventiemedewerker optreden.

De drie wettelijke taken van een preventiemedewerker zijn:

  • Het (mede) opstellen en uitvoeren van de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E).
  • Het adviseren en nauw samenwerken met de ondernemingsraad / personeelsvertegenwoordiging over de te nemen maatregelen voor een goed arbeidsomstandighedenbeleid. 
  • Deze maatregelen (mede) uitvoeren.

Met deze opleiding ga je in je eigen tempo aan de slag met de taken van de preventiemedewerker. Wat zijn de risico's binnen mijn onderneming? Hoe stel ik een RI&E op? Aan welke eisen moet een Plan van Aanpak voldoen? Hoe doe ik een werkplek onderzoek? Op al deze vragen krijg je antwoord gedurende de opleiding. De opdrachten zijn zo geschreven dat je een eigen inventarisatie maakt van de risico's binnen je onderneming. Studieduur is 8 uur, maar met het bekijken van alle informatie en het uitwerken van de opdrachten kan je er zoveel tijd insteken als jezelf wilt. De opleiding wordt afgesloten met een online examen. Na goed gevolg ontvangt de deelnemer een certificaat.

De online opleiding Preventiemedewerker kost € 145,- per deelnemer (excl. btw), incl. online examen binnen drie maanden.

Na afloop van deze opleiding kent de preventiemedewerker de specifieke preventie taken, de inhoud van de arbowetgeving, kan de preventiemedewerker aan de hand van een eenvoudige tool de risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) opstellen en actualiseren en weet de preventiemedewerker op welke wijze je werkplekken kunt beoordelen. 

Selecteer bij plaats: online. Bepaal vervolgens de datum waarop je bij benadering wilt starten. Je krijgt van ons binnen twee werkdagen een mail met factuur. Na betaling ontvang je de inlogcode via Study247 en kan je gelijk beginnen. Het examen volgt automatisch aan het einde van de opleiding. Uitgegaan wordt van maximaal drie maanden leer- en werktijd, daarna is de inlogcode verlopen. Na aflloop van het examen mail je ons en krijg je het certificaat toegestuurd. 

Direct starten en nu betalen met iDEAL? Ga naar onze website arboboek om direct te betalen en ontvang je inlogcode direct per mail.

De velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht

Gegevens contactpersoon
[privacyverklaring]
Aanhef *     
Wilt u direct de deelnemergegevens doorgeven?
 
 
Beschikbare plaatsen met data
online
07 januari 2019
15 januari 2019
01 februari 2019
Inschrijving 1
Opleiding elearn preventiemedewerker EUR 145,00
Aanhef:     
Stuur indien van toepassing het opleidingsmateriaal naar:
 
 
 Ik ga akkoord met de verkoop en leveringsvoorwaarden